Jeg brugte opskriften her.
Den har en meget detaljeret beskrivelse af, hvordan
processen med hævning, kogning og bagning foregår. Jeg valgte dog at bruge
bagepapir og ikke at oliere en bageplade.
Resultatet kan ses her:
Og til bagels skal man naturligvis have tunsalat. Jeg bruger
ikke mayo og derfor er det en lidt lettere udgave end den, man finder hos sin
lokale bagelmand:
1 dåse tun i vand
1 spsk. frisk ost
1 spsk. skyr
Peber
Og så kan man ellers tilsætte, hvad man kunne have lyst til
af krydderurter, radisser i små tern, forårsløg eller måske ærter. Jeg havde i
dag lidt ramsløg, så det kom i. Bland det hele godt med en gaffel og så er det
ellers klar.
Det bliver ikke sidste gang, jeg skal bage bagels - men næste gang bliver det nok i en grovere version. :)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Tak fordi du læser med! Jeg bliver rigtig glad, hvis du skriver en besked til mig!